ROC Midden Nederland en de Prokkelweek – Utrecht

Docenten en studenten van ROC Midden Nederland laten zich inspireren door de Prokkelweek. Activiteiten organiseren sluit naadloos aan op levensecht leren, een van de utigangspunten van het ROC.Prokkelstages
Samen met cliënten en medewerkers brengen 21 studenten in kaart wat de cliënten zouden willen tijdens de Nationale Prokkelstagedag, donderdag 9 juni. De studenten gaan dit vervolgens helemaal organiseren. Zo gaan er cliënten stage lopen bij een kinderdagverblijf, in een winkel en bij nog veel meer andere bedrijven en organisaties. Natuurlijk gaan ze die donderdag ook mee met de cliënt. 

ProkkelSterrenslag
Studenten helpen mee bij het organisaren van dit grote evenement waarmee de Prokkelweek wordt geopend. Ze zorgen voor de opbouw, begeleiden de spelactiviteiten en leveren allerlei hand en spandiensten. 

 

Door mee te doen aan deze verschillende activiteiten leren studenten mensen met een verstandelijke beperking beter kennen, ontdekken ze wat hun mogelijkheden zijn en waarmee ze rekening moeten houden. Studenten én cliënten breiden hun netwerk uit, leren nieuwe mensen kennen en ontdekken hoe het er op andere plaatsen aan toegaat: ervarend leren. Een win-win voor iedereen.

Jaar2016
Datum06-06-2016 t/m 11-06-2016
LocatieROC Midden Nederland
AdresVondellaan 174, 3521 GH Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon