Rolstoelwasstraat met DELA bij SWZ in Son en Breugel

Door iets goeds te doen voor een ander geef je het leven meer betekenis. Om dat mogelijk te maken heeft coöperatie DELA in 2007 Stichting DELA Fonds opgericht. Dit jaar vindt de DELA DoegoedWeek 2018 plaats van 4 tot en met 9 juni. We organiseren deze week activiteiten met mensen met een verstandelijke, fysieke of psychische beperking. Door elkaar te ontmoeten leren we elkaar en elkaars mogelijkheden beter kennen. De ontmoeting staat deze dag centraal. We hopen dat deze ontmoetingen tot mooie goededoelenactiviteiten gaan leiden.

SWZ Zonhove in Son en Breugel biedt kinderen en volwassenen met een (ernstige) meervoudige en/of lichamelijke beperking levensloopbestendig wonen, werken, leren en vrije tijd in een zorgzame beschermde, veilige omgeving.

Een groot aantal cliënten maakt gebruik van een rolstoel. We gaan samen met medewerkers van coöperatie DELA een rolstoelwasstraat inrichten. Bewoners rijden hun rolstoel door de wasstraat waarbij alle perpernoten, confetti, modder en stofjes uit alle kieren en gaten worden verwijderd. Uiteindelijk levert dit een glimlach en een glimmenden bolide op en soms veel hilariteit als het sop in het rond spettert.

In totaal zullen er zo'n 20 tot 25 bewoners met hun rolstoel door de wasstraat rijden. Waar mogelijk helpen ze zelf met aanwijzingen geven en poetsen.

Jaar2018
Datum05-06-2018
LocatieZonhove
AdresNieuwstraat 70, 5691AG Son en Breugel
Contactpersoon
E-mail
Telefoon