Rondje Midden Groningen (De Zijlen)

Al een aantal jaren gaan we bij de gemeente Prokkelen. Dit jaar komt de gemeente bij ons! Mensen met een verstandelijke beperking halen met een busje vier wethouders op bij het gemeentehuis om 12.00 uur.

Samen met de cliëntenraad van Werk & Dagbesteding van De Gilde gaan we samen een lunch klaarmaken en nuttigen. We spelen deze dag het Doe je Mee Prokkel spel. En we gaan langs nog 3 andere locaties van De Zijlen waar we actief bezig gaan in de beweegtuin. We eindigen met een verrassende workshop bij Bloem & Brocante, onze winkel in Hoogezand. Om 17.00 u eindigt onze rondgang. Mensen van de Rabobank hebben zich inmiddels ook al aangemeld. Wil je een kijkje achter de schermen en meepraten met de clëntenraad, meld je dan aan voor Rondje Midden Groningen!

Op een nog nader te plannen datum houden we een Aangepaste Gemeenteraadsvergadering. Mensen met een verstandelijke beperking mogen dan deel nemen aan een raadsvergadering. Heb je een brandende vraag aan de burgemeester, één van de wethouders of mensen van de raad meld je dan aan! Dit is een mensenrechten Prokkel.

Jaar2018
Datum05-06-2018
LocatieDomelia Nieuwenhuisweg 28, 9649AJ Muntendam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon