s Heeren Loo Zorgroep en de Prokkelweek – landelijk

Cliënten en medewerkers van 's Heeren Loo Zorggroep laten zich inspireren door de Prokkelweek.– Samen met Coöperatie DELA gaan bewoners van de Schopenhauerstraat uit Apeldoorn naar de ProkkelSterrenslag. De grote zeskamp waarmee op maandag 6 juni in Utrecht de Prokkelweek wordt geopend. Natuurlijk is ook het 's Heeren Loo Husselteam uit 't Harde aanwezig. Zij hebben vorig jaar de eerste prijs gewonnen en zullen met veel verve hun titel verdedigen. – In Vaassen en Schagen  doet een groot aantal cliënten mee aan de Nationale Prokkelstagedag. Zij gaan een dag stagelopen bij een bedrijf of organisatie in de omgeving. Dit om elkaars mogelijkheden en capaciteiten beter te leren kennen. Over en weer. Ervarend leren. 

– in Noordwijk wordt een rommelmarkt georganiseerd, waar cliënten ook eigengemaakte artikelen verkopen

– In Druten doet een team mee aan de Avondvierdaagse. 

– In Ede wordt een bezoek aan het college van bestuur gebracht.

– In Apeldoorn gaan medewerkers van Coöperatie DELA samen met cliënten de tuin zomerklaar maken: onkruid wieden, plantjes poten, de paden vegen. Zodat het er allemaal weer piekfijn uit komt te zien. 

Door mee te doen aan deze verschillende activiteiten breiden cliënten hun netwerk uit, leren ze nieuwe mensen kennen en ontdekken hoe het er op andere plaatsen aan toegaat: ervarend leren. En, zeker zo belangrijk, maken anderen kennis met de kwaliteiten en mogelijkheden van cliënten.

Jaar2016
Datum06-06-2016 t/m 11-06-2016
LocatieBerkenweg 11, 3818 LA Amersfoort
Contactpersoon
E-mail
Telefoon