Samen fietsen is fijn – Bedum

Samen fietsen is Fijn.

's Heeren Loo Opmaat in Bedum heeft dankzij een sponsor een mooie rolstoel fiets aan kunnen schaffen. Dankzij deze fiets kunnen ook cliënten in een rolstoel per fiets erop uit. Er worden hele lange fietstochten gemaakt en iedereen heeft enorm veel plezier.

In de Prokkelweek wordt er gefietst maar we gaan daarna gewoon lekker door. Het gaat zo goed dat er zelfs een extra fiets bij komt. Wel met trapondersteuning want in Groningen staat altijd veel wind. Dit prachtige project is alleen mogelijk dankzij een hele grote groep vrijwilligers (bijna 30).

Vanaf begin mei tot eind september wordt er iedere middag en avond gefietst. Per maand worden er gemiddeld 90 ritten gemaakt. Het mooie is dat de meeste vrijwilligers actief zijn als wielrenner bij de Fietsclub Bedum. En dankzij apps wordt onderling geruild of ingevallen. De hele coördinatie ligt in handen van weer een vrijwilliger. Hij maakt de roosters en zorgt dat de fiets er altijd picobello uitziet.

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom, want samen fietsen is zo fijn.

Kom en doe met ons mee en probeer het ook uit. Op maandag 3, dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juni kun je proefdraaien. 

Lijkt je dit wat? meld je dan aan bij Jannes Klaassen. jannes.klaassen@sheerenloo.nl

Goed om te weten dat nieuwe vrijwilligers een contract krijgen en goed worden ingewerkt.

Jaar2019
Datum03-06-2019 t/m 06-06-2019
Locatie's Heeren Loo Bedum
AdresFazant 15, 9781 XE Bedum
ContactpersoonJannes Klaassen
E-mailjannes.klaassen@sheerenloo.nl
Telefoon06-52376846