Schelpenhof Den Haag (Philadelphia) op Prokkelstage

Cliënten van Philadelphia, locatie Schelpenhof, zijn in de Prokkelweek op stage geweest in Den Haag en omstreken:
Zo heeft Grace op zaterdag 17 juni een dag meegelopen met hondenuitlaatservice Tails Unlimited. Ze haalden de honden op bij eigenaren en lieten ze uit in het bos van Den Haag en Wassenaar. Daarna brachten ze de honden weer terug.

Verslag:

Daar krijg je energie van!!!
 
“Wat zou je nog eens heel graag willen doen?”

“Wat zou je nog eens heel graag willen doen?” Grace hoeft er niet over na te denken. Luid volgt: “Met honden wandelen”. Je bedoelt met een hondenuitlaatservice mee? “Ja!” en big smile.

Geen hele moeilijke opdracht wanneer je zelf 2 honden hebt. Er lopen dagelijks tientallen honden in het bos die met zo’n service meegaan. We gaan Marijke bellen, een lieve vrouw die wel de roedel duidelijk kan laten merken wie er de baas is.

“Met Grace, ik hou heel erg van honden, mag ik een keer met jou mee? Ik kan dat heel erg goed hoor!”, Marijke zegt na een uitleg over de Prokkelstage van mij: “Nou, dan moeten we dat maar eens proberen”.

Grace is door het dolle en vandaag was de dag.

Met stevige schoenen loopt ze naast Marijke en de 5 honden die vandaag onder haar hoede vallen. Ze aait, knuffelt, gooit stokken en let goed op of alle hondjes mee lopen. Ik ga met mijn eigen honden de andere kant op.

Na een paar uur haal ik Grace weer op. Ze kent de namen van de honden en straalt. Netjes bedankt ze Marijke met een plantje en een zelfgemaakte kaart. Marijke vraagt: “Wanneer gaan we weer?”

      
 

Jaar2017
Datum17-06-2017
LocatieSchelpenhof - Philadelphia
AdresSchelpenhof 54, 2492 SV Den Haag
Contactpersoon
E-mail
Telefoon