Schoolbezoek / voorlichting basisscholen in provincie Limburg

Stichting GIPS S&L (Gehandicapten Informatie Project Scholen Spelen & Leren) gaat naar basisscholen om kinderen te laten zien en ervaren hoe het is om een beperking te hebben. Dit onder begeleiding van ervaringsdeskundige vrijwilligers die hun verhaal doen. Het doel is om vooroordelen van kinderen over gehandicapten weg te nemen, waardoor de integratie van mensen met een beperking in de maatschappij beter verloopt.

We zijn actief in de hele provincie Limburg. Tijdens de Prokkelweek gaan wij ook weer langs diverse basisscholen in de provincie Limburg. Ben jij nieuwsgierig naar wat wij doen? Vind jij het leuk om voorlichting te geven aan kinderen? En wil jij graag iets vertellen over jouw leven? Meld je dan nu aan! Kom bij ons op Prokkelstage en kijk mee op een school. En misschien is het ook wat voor jou in de toekomst. We zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers! Bel ons om een afspraak te maken: 045-5312058

Vier leerlingen van de Catharinaschool (school voor kinderen met een verstandelijke beperking) komen bij ons stage lopen.

Jaar2014
Datum02-06-2014 t/m 06-06-2014
LocatieSint Pieterstraat 143, 6463 CS Kerkrade
Contactpersoon
E-mail
Telefoon