Speel de Djembé in Apeldoorn

Uitnodiging Prokkel op 9 Juni bij Mi Dushi

Vorig jaar zijn we begonnen met de lessen djembé voor bijzondere kinderen uit het speciaal onderwijs op de woensdagmiddag. Deze lessen zijn een succes, zowel de kinderen als de ouders zijn heel enthousiast.

Omdat op dezelfde middag ook reguliere lessen voor kinderen plaatsvinden, maken deze twee groepen met elkaar kennis op een ongedwongen manier. Bijzonder is dat beide groepen drie keer per jaar een gezamenlijke presentatie geven. Op zo’n presentatie laten de groepen eerst afzonderlijk zien en horen wat ze kunnen en daarna doen zij gezamenlijk een optreden voor ouders en belangstellenden. Dit zijn hele leuke en leerzame middagen die altijd heel goed worden bezocht.

Het is ons opgevallen dat deze twee groepen heel goed samen kunnen spelen en daaruit is deze prokkel op een natuurlijke manier ontstaan.
Onze school heeft al zo’n 8  jaar een jeugdensemble dat bestaat uit de getalenteerde djembé leerlingen. Zij doen optredens en demonstraties op bijvoorbeeld scholen en bij evenementen. Zij hebben naast de gewone lessen elke week een extra repetitie op school o.l.v. Jelle de Kroon.

We hebben het idee opgevat om ook een ensemble samen te stellen uit de groep bijzondere kinderen van de woensdagmiddag zodat zij in de toekomst kleine optredens zouden kunnen doen. We hopen hier de combinatie te kunnen maken van het jeugdensemble van onze school en het nieuw te vormen ensemble van de bijzondere kinderen

Op zaterdag 9 juni van 14.00 tot 16.00 uur hebben we een inloop middag voor de kinderen van het speciaal onderwijs. Zij kunnen dan kennis maken met onze speciale djembé-lessen voor de jeugd.  De middag word muzikaal ondersteund door de kinderen van het jeugdensemble en ook de kinderen van de reguliere djembé-lessen zijn uitgenodigd. Deze prokkel is tegelijkertijd de eerste aanzet voor het nieuw te vormen ensemble. Het beloofd een heel gezellige middag te worden!

Natuurlijk zijn de ouders en verzorgers van harte welkom om te komen kijken.
Voor alle kinderen die meedoen is er een leuke verrassing en een drankje.

Wanneer: zaterdag 9 Juni van 14.00 tot 16.00 uur
Waar: Mi Dushi, Roggestraat 44 in Apeldoorn
Meer informatie: info@midushi.nl , 06 – 538 614 36 of www.midushi.nl

Jaar2012
Datum09-06-2012
LocatieMidushi
AdresZwanenweg 21, 7331DT Apeldoorn
Contactpersoon
E-mail
Telefoon