Spel en activiteitendag: “Ontmoeten en Beleven” bij ’t Hoge Veld in Aalten

Met meerdere organisaties (Estinea, ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking) en Marga Klompé (ouderenzorg) organiseren wij een spel en activiteitendag op drie verschillende locaties, waaronder 't Hoge Veld.

Mensen van beide organisaties kunnen bij elkaar kijken en meedoen aan alle belevingsgerichte activiteiten. De transfer naar alle locaties kan per electrokar, aangepaste (rolstoel)bus of zelfs met de huifkar. De belevingsgerichte activiteiten die er deze dag plaatsvinden zijn o.a. dieren "knuffelen/aaien", samen koken en bakken, spelactiviteiten in de beweegtuin, er is een belevingstheater en er zijn luchtkussens, ook zijn er clowns en op elke locatie wordt het programma omlijst met optredens en live muziek. Ook kleuters/peuters van meerdere scholen en opvang worden uitgenodigd en nemen deel aan de activiteiten.

Kortom, een geweldige dag voor cliënten, Estinea, bewoners Marga Klompé, ouders, familie, medewerkers, vrijwilligers, buren, stagiairs, kleuters/peuters en anderen om te ontmoeten en te "Prokkelen".

Jaar2017
Datum14-06-2017
LocatieFrankenstraat 51, 7122 ZS Aalten
Contactpersoon
E-mail
Telefoon