Sportdag Estinea – Een prikkelende sportdag – Aalten

Zaterdag 11 juni organiseert Estinea een sportdag voor mensen met een (verstandelijke) beperking en leerlingen uit het basis- en speciaal onderwijs. De sportdag heeft als thema muziek. ’s Morgens wordt er een muzikaal-zeskamp gespeeld, waar verschillende muzikale spelen aan bod komen. ’s Middags is het jaarlijkse bankbaltoernooi om de Estinea Cup. De sportdag vindt plaats op de velden van de plaatselijke voetbalclub AZSV.

De sportdag staat in het teken van ontmoeten: leerlingen uit het basis- en speciaal onderwijs, leraren en directeuren uit het onderwijs, vrijwilligers van de plaatselijke voetbalclub én mensen met een verstandelijke beperking ontmoeten elkaar.

Daarnaast is iedereen van harte uitgenodigd om de deelnemers aan te moedigen. Er komt een plaatselijke beroemdheid uit Helmond optreden. Samen met de huis DJ (met verstandelijke beperking) verzorgt hij deze dag de muziek. Een ander voorbeeld van een prikkelende ontmoeting!

Verder is er een wethouder van de gemeente aanwezig en bestuurders van de deelnemende organisaties. Kortom, een dag vol met prikkelende ontmoetingen tussen ruim 200 mensen met én zonder een beperking!

Jaar2016
Datum11-06-2016
LocatieHaartsestraat 57, 7121 WJ Aalten
Contactpersoon
E-mail
Telefoon