Sportieve Prokkelstage bij het UWV

UWV voert sociale verzekeringswetten voor werknemers uit, zoals WW, ZW en Wajong. Bij UWV werken ongeveer 19.000 mensen. Omdat UWV maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt bieden wij onder andere werkplekken en stageplaatsen aan Wajongers aan en is vitaliteit van de medewerkers een van onze speerpunten.

Sportdag
Ieder jaar organiseren wij voor onze medewerkers een sportdag in samenwerking met Sportservice Nederland, aan deze sportdag doen zo´n 2.500 medewerkers mee. Dit jaar is de sportdag op Sportcentrum Olympos in Utrecht op vrijdag 7 juni.

Stageplaats aangeboden
Wij vinden het leuk als 3 personen ons komen assisteren bij het transporteren van eten en drinken naar de crew. Ook kunnen zij helpen bij de distributie van (spel- en sport)materialen naar de diverse sportlocaties. In de middag kun je een spelbegeleider van Sportservice Nederland helpen bij het begeleiden van een zeskamp spel.

Tijden
De stage duurt van 10 uur tot uiterlijk 18 uur. Omdat we tijdig begeleiding moet regelen vragen we je om je voor 3 juni aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar Ming-Ko Sun of even te bellen met hem.
T (020) 687 3089

ming-ko.sun@uwv.nl

 
Voor het persbericht klik hier
Jaar2013
Datum07-06-2013
LocatieUWV Utrecht
AdresMoeder Teresalaan 100, 3527 WB Utrecht
Contactpersoon
E-mail
Telefoon

Stagiaires

  • Bianca Ruygrok
  • Petra Esser
  • Henk van de Broek