Stage Nuon Zakelijke markt – Amsterdam

Op woensdag 8 juni en op vrijdag 10 juni zullen er twee kandidaten van Stichting Cordaan een dagje meelopen met de afdeling Facility Services.

Wat gaan zij doen? Allereerst worden de kandidaten in stijl opgehaald bij hun verblijf waarna er afgereisd zal worden naar het hoofdkantoor in Amsterdam. Daar worden de kandidaten ontvangen en welkom geheten met koffie/thee en uiteraard wat lekkers! Vervolgens kan de stage beginnen.

Dagdeel meelopen met de Receptie
Het kantoor in Amsterdam beschikt over een grote ontvangsthal waar onze receptionisten met brede glimlach klaar zitten om klanten en medewerkers van Nuon te ontvangen en te woord te staan. Ook onze kandidaat zal vol enthousiasme de klanten en medewerkers van Nuon ontvangen. Want de stage is niet alleen meekijken met de receptioniste (of hostess) op de tablet, maar vooral ook lekker meedoen! Van zelf een keertje proberen, een rondje koffie langsbrengen tot het netjes houden van de ontvangsthal en het legen van de dropbox. Een ultieme kans om een keertje mee te kijken in de keuken van de receptie van een groot energiebedrijf!

Dagdeel meelopen met de Repro
De afdeling Repro verzorg al het drukwerk voor Vattenfall/Nuon. Veel voorkomende diensten en producten zijn:
– kopieën/prints zwart/wit A4 tot en met A0
– plotten in kleur van A2 tot en met A0
– desk top publishing (DTP, drukwerk opmaken), formulierenontwerp en drukwerkvoorbereiding
– mailings
– het bedrukken van enveloppen
– afwerking van drukwerk (inbinden, boren, lijmen, nieten, perforeren, snijden en vouwen).

De tweede kandidaat gaat een dagdeel meelopen met de Repro. Nuon heeft veel medewerkers die regelmatig naar externe klanten gaan. Na afloop van een gesprek worden dan visitekaartjes uitgewisseld. Ook de visitekaartjes worden door de Repro gedrukt. Samen met de kandidaat zal men aan de slag gaan met het maken van visitekaartjes! Hoe leuk is dat?!

Jaar2016
Datum08-06-2016 t/m 10-06-2016
LocatieNuon Foundation
AdresScheldeplein 3, 1078 GR Amsterdam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon