Stichting SWZ en de Prokkelweek – Son en Breugel

Cliënten en medewerkers van Stichting SWZ hebben zich laten inspireren door de Prokkelweek.– Samen met medewerkers van Coöperatie DELA doen ze met twee teams mee aan de ProkkelSterrenslag. De grote zeskamp waarmee op maandag 6 juni in Utrecht de Prokkelweek wordt geopend.– een cliënt gaat donderdag 9 juni naar de Tweede Kamer in Den Haag. Daar krijgt hij een rondleiding en gaat kijken bij de beveiliging. 


– twee cliënten gaan in gesprek bij het Ministerie van VWS.

– Cliënten uit Son en Breugel gaan in het dorp bij verschillende bedrijven stage lopen van maandag tot en met zaterdag Prokkkelstage. Het is tevens het startsein voor een leerwerkplaats, de Carroussel. 


– Er wordt een rolstoelwasstraat ingericht. Cliënten en medewerkers van Coöperatie DELA gaan samen rolstoelen en rollators schoonmaken in Son en Breugel. Een ander team gaat samen met cliënten ontmoetingscentrum De Tref een grondige beurt geven. 

– Medewerkers van Coöperatie DELA gaan met de kinderen van het logeerhuis in Son en Breugel wordt op woensdagmiddag soppen en spelen, zodat de ruimte er weer spic en span uit ziet. Ook bij de Aquamarijn gaan medewerkers van DELA aan de slag.

– Ook in Eindhoven gaan medewerkers van Coöperatie DELA aan de slag met cliënten van Stichting SWZ. Ook hier wordt de gemeenschappelijke ruimte onder handen genomen. Door mee te doen aan deze verschillende activiteiten breiden cliënten hun netwerk uit, leren ze nieuwe mensen kennen en ontdekken hoe het er op andere plaatsen aan toegaat: ervarend leren. En, zeker zo belangrijk, maken anderen kennis met de kwaliteiten en mogelijkheden van cliënten.

Jaar2016
Datum06-06-2016 t/m 11-06-2016
LocatieSWZ
AdresNieuwstraat 70, 5691 AG Son
Contactpersoon
E-mail
Telefoon