Tafelen, delen in sfeervol samen eten in Geertruidenberg

Donderdag staat in het teken van het delen van de tafel en lekkernijen, samen met mensen uit de buurt. In de middag wordt het Rietplein, centrale hal en ontmoetingsruimte omgetoverd in een gezellig restaurant.

Een uitdaging voor de Riethorst keuken en de catering om alvast de culinaire gastvrijheid van een toekomstig restaurant te tonen. Een aanmoediging om tussentijds in het Grand Café van Mauritsstaete te gaan eten, kortom een uitnodiging om binnen de Riethorst Stromenland de tafel te delen voor een smakelijke maaltijd, een gastvrij onthaal en gezelligheid en sfeer aan tafel.

Voor de dienst welzijn alle gelegenheid om te zorgen voor sfeer en muzikaliteit tijdens het samen eten. Deze Prokkelactiviteit start om 16.00 uur en duurt tot 20.30 uur. In die tijd kunnen bewoners/cliënten van afdeling de Wingerd en de Leilinde een tafel of ‘eigen hoek’ reserveren, maar ook de bewoners van de Koepoort, met name de Gertrudisstaete en Prisma, dan wel uit de Koepoortbuurt, worden uitgenodigd een tafel te reserveren.

Voorstel is om in de ochtend in de ontmoetingsruimte een gezamenlijke kerkdienst te houden, waarin het thema ‘delen’ wordt uitgewerkt. Ook deze dienst is dan toegankelijk voor de buurtbewoners, met name Gertrudisstaete en Prisma.

Jaar2016
Datum09-06-2016
LocatieVerpleeghuis de Riethorst, de Riethorst Stromenland
AdresVenestraat 28, 4931 BP Geertruidenberg
Contactpersoon
E-mail
Telefoon