Talant actief in de Prokkelweek

Ook Talant heeft weer Prokkels georganiseerd dit jaar, waarbij ontmoetingen en inspiratie centraal staan:

  • Talant gaat een Prokkelstage-straat inrichten waarbij allerlei hoercabedrijven aan de Grote Hoogstraat een Prokkelstagiair een dag in dienst nemen die de hele dag mee draait.
  • Er wordt een muziekfeest georganiseerd voor cliënten, familie en buren om elkaar al dansend beter te leren kennen.
  • Er zijn een heleboel stages geregeld op aanvraag van cliënten zelf, op de locatie Joure. Er zal onder andere stage gelopen worden bij: Ouderenzorg Boerenblij te Oudehaske, Houthandel Jan Sok te Joure, Dierenpension Matu, Voetbalclub SC Heerenveen, XL Carwash Heerenveen, Gemeente Fryske Marren, Peters Party Service Heerenveen, Dagbesteding Heremastate Heerenveen, Manege de Jouwer te Joure.
  • Ook Talant Heerenveen Prokkelt mee. Zo heeft Tjes meegelopen met wethouder Zoetendal van Heerenveen en wordt er door een klant van de voedselbank eten gekookt voor cliënten van Talant.

Door mee te doen deze activiteiten ontstaan er nieuwe verbindingen: cliënten breiden hun netwerk uit, leren nieuwe mensen kennen en zien hoe het er op andere plaatsen aan toe gaat, terwijl anderen kennis maken met de kwaliteiten en mogelijkheden van cliënten. Zo kan iedereen ervarend leren, en inspirerend naar huis gaan.

   
   
   

Jaar2017
Datum12-06-2017 t/m 17-06-2017
LocatieTrambaan 10, 8441 BH Heerenveen
Contactpersoon
E-mail
Telefoon