Thema SAMEN: Gezamenlijke lunch in Lelystad

Cliënten van Werfsjob zullen samen met de leerlingen van het Groenhost College samen een lunch voorbereiden.

Tijdens de lunch schuiven ook de Prokkelaars van de graffiti Prokkel aan. De groepen zullen samenkomen en gezamenlijk genieten van de lunch, waarbij wethouder Janneke Sparreboom aanwezig zal zijn. Zij zal, samen met de 4 wijkcoördinatoren, de kunstwerken in ontvangst nemen.

De kunstwerker die worden aangeboden zijn die ochtend gemaakt door clienten van de Werfsjob en leerlingen van het Groenhorst Lelystad en stichting GOL Lelystad. Zij gaan onder leiding van graffity artist Remon Koreman 4 kunstwerken maken.

De kunswerken zijn voor de 4 sociale wijkteams in Lelystad met het thema SAMEN. De kunstwerken komen te hangen in een 4tal MFA's, met een korte uitleg erbij wat Prokkelen is, zodat iedereen hiervan kan genieten en worden tijdens de lunch aangeboden aan wethouder Janneke Sparreboom en de 4 wijkcoördinatoren.

De drie organisaties hebben in de Prokkelweek diverse ontmoetingen georganiseerd, waaronder de lunch en een kunstwerk maken. Daarnaast heeft stichting GOL heeft Prokkelstages gerealiseerd voor cliënten van Werfsjob bij SGL in Lelystad. Door de samenwerking tussen de drie organisaties in de Prokkelweek, ontstaan er diverse ontmoetingen.

Jaar2015
Datum04-06-2015
LocatieStichting GOL, De Werfsjob en Groenhorst
AdresDe Schans 19-09, 8231 KM Lelystad
Contactpersoon
E-mail
Telefoon