Training: ‘Maak werk van je Geluk’ voor Reinaerde

Iedereen heeft recht op geluk, in het bijzonder mensen met een beperking!

Mijn naam is Nanette van der Heiden-van Wezel. Mijn missie is om alle Nederlanders gelukkiger te maken en meer liefde voor zichzelf en elkaar te laten ervaren. Met deze missie kom ik tijdens de Prokkelweek in actie voor verstandelijk gehandicapten.

In mijn dagelijks leven verzorg ik trainingen en lezingen over (werk)geluk in samenwerking met verstandelijk gehandicapten. Voordat de coronacrisis uitbrak, heb ik nog met cliënt Jan op een podium gestaan om een workshop over Werkgeluk te geven. De bijdrage die ik kan leveren aan de talentontwikkeling en het geluk van deze kanjer, daar word ik heel gelukkig van.

De Coronacrisis een lastige periode voor veel mensen, misschien wel in het bijzonder voor mensen met een verstandelijke beperking. In Nederland is er veel aandacht voor ouderen, maar schieten de verstandelijk gehandicapten er bij in.

Veel mensen met een verstandelijke beperking moeten flexibel zijn en hebben hun structuur, houvast en gevoel van veiligheid en samenzijn op moeten geven. Iets wat bijzonder ingrijpend is voor deze doelgroep. Iedereen heeft het recht op geluk.

Ik wilde hier niet alleen iets van vinden, maar er vanuit mijn hart ook daadwerkelijk iets mee doen. Ik heb contact gezocht met zorginstelling Reinaerde en het aanbod gedaan mijn online training Maak werk van je Geluk geheel kosteloos beschikbaar te stellen voor een groep cliënten van Reinaerde.

In de gratis training Maak werk van je Geluk wil ga ik deze bijzondere mensen ondersteuning bieden in het verhogen van hun geluksgevoel. Daarnaast wil ik anderen inspireren nog meer in actie te gaan en ondersteuning te bieden in het geluksgevoel verhogen voor deze bijzondere mensen.

Het programma start in de Prokkelweek en er worden gelukslessen gegeven over de volgende thema's Geluks les 1 Lief zijn voor jezelf
Geluks les 2 Lief zijn voor je lichaam
Geluks les 3 Jouw eigen pad bewandelen
Geluks les 4 Durven en Doen

Voor meer informatie over mijn actie en wat mij drijft, kun je me bereiken op 06-48314696 of via nanette@wezenlijkveranderen.nl 

Informatie

Locatie

Wezenlijk Veranderen
Sint Laurensdreef 15
3565 AJ Utrecht

Contactpersoon


e-mail:
tel:

Datum

08 jun 2020

Aantal deelnemers

Aantal plaatsen: