Unified Moves in Den Haag

We – Special Olympics – missen onze sporters! Daarom willen we graag samenkomen tijdens Unified Moves, de eerste (en hopelijk laatste 🙃) Special Olympics Online Spelen van Nederland. Dit spetterende feest start op vrijdagavond 12 juni om 20.00u en gaat het hele weekend sportief door!

We hopen dat het goed gaat met je en dat iedereen gezond is. Het Covid-19 virus heeft het dagelijks leven aardig overhoop gehaald. De Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag zijn daarom ook helaas geannuleerd. Desondanks willen wij hét weekend niet zomaar voorbij laten gaan. Tijd dus voor de eerste online editie van Unified Moves!

Voor deze eerste editie van Special Olympics Online Spelen kunnen wij rekenen op steun van onze partners maar ook van bekende gezichten zoals Nathan Rutjes, Bas Tietema, Toine van Peperstraten, Athlete Leader Lize Weerdenburg en de mascottes Kees Konijn en de Vlammetjes. Met elkaar willen wij op vrijdagavond 12 juni een uur lang een te gekke alternatieve openingsceremonie vieren. We gaan genieten, dansen, springen en lachen. En dat alles op afstand zodat we wel aan de regels voldoen, om het weekend goed te beginnen!

Informatie

Locatie

Cars Jeans Stadion (ADO Den Haag)
Haagse Kwartier 55
2491 BM Den Haag

Contactpersoon


e-mail:
tel:

Datum

12 jun 2020
t/m
13 jun 2020

Aantal deelnemers

Aantal plaatsen: