USG Restart actief in de Prokkelweek

USG Restart is al een groot aantal jaren actief in de Prokkelweek. Dit jaar voor het vijfde jaar: een mooi jubileumjaar. 

Dit jaar gaan ze met drie teams van Parc Spelderholt naar de ProkkelSterrenslag. Elkaar beter leren kennen en teembuilding staan voorop. Ze hebben al kennis met elkaar gemaakt: medewerkers van Restart zijn op bezoek geweest in Beekbergen. Ze hebben een rondleiding gehad, kennis gemaakt met de studenten waarmee ze naar de ProkkelSterrenslag gaan én besloten om met drie in plaats van (zoals eerder was afgesproken) met twee teams te gaan. Dat is het mooie van vooraf kennis maken. 

Daarnaast organiseren ze op hun hoofdkantoor in Almere een BeleidsProkkel. Met bedrijven en cliënten in gesprek over de arbeidsmarkt. Wie doet wat om er voor te zorgen dat iedereen arbeidsmatig aan de slag kan? Welke knelpunten moeten er worden opgelost, welke mogelijkheden zijn er. Daarover gaan ze met elkaar in gesprek.

Deelnemers zijn onder andere UWV, Nuon, Spririt Jeugdzorg, gemeente Almere, leerlingen van VSO school, leerlingen van Pro school, medewerkers van Restart en Radar Talent. 
Ook dit belooft een hele mooie ontmoeting te worden. 

Jaar2017
Datum12-06-2017
LocatieRestart
AdresPJ Oudweg 61, 1314 CK Almere
Contactpersoon
E-mail
Telefoon