Verschillende Prokkelstages bij de Raad van State in Den Haag

Wil je een dagje stage lopen in een groot bedrijf? En dus lekker een dagje aan de slag gaan? In de Prokkelweek nodigt de Raad van State graag stagiairs uit om een dag stage te komen lopen.

Wat ga je doen?
De Raad van State heeft plek voor 5 personen op verschillende locaties binnen de ondersteunende diensten van de Raad van State:

  • Reproductie: hier kan 1 persoon helpen met het maken van kopietjes, scannen van dossiers en papier bijvullen.
  • Bodedienst: 1 persoon loopt mee met een bode en bezorgt intern dossiers en poststukken op diverse afdelingen.
  • Postkamer: 1 persoon helpt mee met het openen van binnengekomen post, het zetten van stempels en andere lichte voorkomende werkzaamheden.
  • Archief: 1 persoon helpt mee met het uitpakken, nummeren en opbergen van dossiers.
  • Technische dienst: 1 persoon loopt mee met de technische dienst en doet klusjes door het hele pand. Denk aan het vervangen van lampen, een lekkende kraan repareren en dergelijke.

Wat doet de Raad van State?
De Raad van State is adviseur van de regering en de hoogste bestuursrechter in Nederland.
Dat betekent dat de Raad van State advies geeft bij alle nieuwe wetten die worden gemaakt. Daarnaast is de Raad van State de hoogste rechtbank in bestuurlijke zaken. Koning Willem-Alexander is Voorzitter van de Raad van State.

Aanmelden
Wil je een dag stage lopen? Stuur dan een mailtje naar Sharon via sharon@prokkel.nl . Dan kun je vertellen wat je graag zou willen doen. Je kunt ook met haar bellen via 06 24 67 77 85. 

Jaar2018
Datum07-06-2018
LocatieKneuterdijk 22, 2514 EN Den Haag
ContactpersoonSharon Willemsen
E-mailsharon@prokkel.nl
Telefoon06-24677785