Voetbalwedstrijd in Wageningen

De Voetbalwerkplaats speelt een voetbalwedstrijd tegen Kenniscentrum.

Bij de Voetbalwerkplaats kunnen mannen en vrouwen met een (licht) verstandelijke beperking of mensen met psychische of psychiatrische problematiek terecht, die lichamelijk werk kunnen verrichten. Tijdens de werkzaamheden en het sporten kunnen de voetbalwerkers aan verschillende doelen werken.

Samen voetballen is erg leuk. 
Het is nog leuker als je tegen mensen voetbalt die je niet zo vaak tegenkomt. 
Dat doen we vandaag ook. 

We spelen tegen het Kenniscentrum Sport en Bewegen:
Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt. Ook adviseren en ondersteunen ze professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.

De wedstrijd:
De wedstrijd zal plaatsvinden op 10 juni op de velden van SKV Wageningen. De wedstrijd begint om 11u en we spelen een uur: half uur spelen, rust en dan nog een half uur. Voor de wedstrijd wordt er voor het team Voetbalwerkplaats een opstelling gemaakt waarin de verschillende cliënten en stagiaires hun plek innemen. De rest zit op de bank en er wordt tijdens de wedstrijd ook regelmatig gewisseld. Als het nodig is doen er ook cliënten of stagiaires van de Voetbalwerkplaats mee bij het team van Kenniscentrum Sport en Bewegen.

Informatie

Locatie

SKV Wageningen - De Voetbalwerkplaats
Zoomweg 4
6704 PE Wageningen

Datum

10 jun 2022

Contactpersoon


e-mail:
tel: