Vossenjacht in Wapenveld

We hebben een Vossenjacht gehouden in het centrum van het dorp Wapenveld in de omgeving van de winkels. Vrijwilligers van de Hof van Cramer waren vos. Dit waren verklede personen.

Bewoners van Philadelphia Zorg, locatie de Vree moesten de vossen opspeuren. Voor iedere gevonden vos kreeg men punten. Een mooie Prokkelactiviteit, omdat het winkelend publiek hier ook mee werd betrokken.

VERSLAG:

Vossen in Wapenveld aan het Prokkelen

Weet u wat Prokkelen is? Een ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking. Het is een mooie manier om met elkaar in contact te komen en dat kan soms spelenderwijs gebeuren. Daarom werd er vrijdag 16 juni een vossenjacht door het Hof van Cramer georganiseerd in het dorpscentrum van Wapenveld.

Een 15 tal bewoners van de Vree, die begeleid worden door Philadelphia Zorg genoten zichtbaar van deze activiteit. De deelnemers kregen de opdracht om de vossen op te sporen, die verspreid waren opgesteld door het hele centrum. Jongerencentrum Odyssee had een pauzeplek gecreëerd waar men iets te drinken kon krijgen en een hapje van een barbecue. Voetbalvereniging WZC zorgde ervoor, dat er genoeg vrijwilligers waren die zich als vos wilden verkleden. Ze dosten zich uit in diverse beroepen. Het was een mooi bont gezelschap van jong en oud. Door hun maatschappelijke betrokkenheid laten zowel jongerencentrum Odyssee als voetbalvereniging WZC zien, dat omzien naar elkaar Wapenveld leuker maakt.


Jaar2017
Datum16-06-2017
LocatieCentrum Wapenveld
AdresW. H. van de Pollstraat 2, 8191 DA Wapenveld
Contactpersoon
E-mail
Telefoon