Wandelvierdaagse Baalderborg Groep

We hebben een idee gelanceerd bij de Baalderborg Groep waar alle locaties gebruik van kunnen maken. Maar dat kan natuurlijk in heel prokkelend Nederland!
Veel activiteiten en vakanties gaan niet door. Wat kun je wel doen? Wat is makkelijk te organiseren en in je eigen buurt? Een wandel4daagse met behulp van de app Eroute (gratis). Het idee komt van de site www.avond4daagse.nl. Wanneer je 4 x een afstand loopt (2,5/5 of 10 km) binnen 14 dagen kun je ook meedoen via deze site voor een medaille! Dit kan nog t/m augustus!
Hoe maak je er een Prokkel van?
Spreek af met je medebewoners of een groepje van je werk. Vraag wie er nog meer mee wil lopen. Denk aan een vrijwilliger die je al lang niet meer gezien hebt. Maar ook familie of vrienden of buren. Of wil je wel eens wandelen met iemand die je altijd al graag had willen ontmoeten? Tijdens het wandelen heb je juist de tijd om eens kennis te maken!
Vraag anderen om onderweg klaar te staan met wat drinken en lekkers. Kijk wat er op je route ligt, is er onderweg iets leuks te doen? Heb je gelijk even pauze…..
Of zorg dat er na de 4e wandeling thuis een leuke verrassing klaar staat om je prestatie te vieren! Muziek of taart of een finish-vlag. Leef je lekker uit!

Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig wat jullie er van gaan maken!
Deel je wandel4daagse met een leuke foto en #wandel4daagse #prokkelzomer op Facebook

Informatie

Locatie

Baalderborg Groep
Van Reeuwijkstraat 50
7731 EH Ommen

Contactpersoon


e-mail:
tel:

Datum

01 jul 2020
t/m
31 aug 2020

Aantal deelnemers

Aantal plaatsen: