Woensdagavondvierdaagse in Stadskanaal

Ontmoeting en ondersteuning van leden van de RT70 (Round Table 70) en bewoners van de Woongemeenschap Stadskanaal en de Drouwenerhof.
Een aantal leden van RT70 zullen meegaan wandelen met de groep wandelaars van NOVO op woensdagavond tijdens de avondvierdaagse. Daarnaast zal RT70 op deze woensdagavond zorgen voor een kraampje waar zij de verzorging van een verfrissing en een versnapering voor de wandelaars op zich nemen, dit gaan zij doen samen met een aantal andere cliënten van bovengenoemde locaties.
We hopen op een leuke kennismaking met elkaar!

“Als Tafel (RT70 Kanaalstreek) vinden wij dat wij samen ons beste beentje voor dienen te zetten om bepaalde goede doelen in onze regio te ondersteunen. Dit doen wij niet alleen door geld te genereren en activiteiten te organiseren, ook stropen wij zelf de mouwen op om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Of het nu het onkruidvrij maken van een schoolplein is of het organiseren van ons jaarlijkse opkikkerdiner waar wij zelf onze gastronomische en bedienende kunsten ten uitvoer brengen. Wij willen vooral op een leuke manier een steentje bijdragen”

Jaar2014
Datum04-06-2014
LocatieWoongemeenschap Stadskanaal (NOVO)
AdresSpoorstraat 15, 9503AM Stadskanaal
Contactpersoon
E-mail
Telefoon