Workshop creatief van Voorthuysenschool – Apeldoorn

De school is blij met de mogelijkheden die onze leerlingen krijgen door de nieuwe Participatiewet. Daarom vinden we het belangrijk dat de maatschappij kennismaakt met deze leerlingen. De jaarlijkse Prokkelweek is daar uitermate geschikt voor. Alle leerlingen van de van Voorthuysenschool Prokkelen mee!

De leerlingen uit het SO en de jongste leerlingen uit het VSO krijgen een workshop creatief. Samen met leerlingen van een reguliere basisschool gaan ze, o.l.v. onze vakleerkracht handvaardigheid en techniek, een schilderij maken.

Tijdens de Prokkelweek zijn alle leerlingen actief:
– De leerlingen uit onze OnderwijsZorg en OnderwijsPraktijk groep krijgen samen met leerlingen van een reguliere basisschool een workshop bakken.
– De leerlingen uit onze hoogste VSO groep krijgen een workshop in samenwerking met het ROC of de Fotovakschool. Hier zijn we nog mee bezig
– De leerlingen uit het VSO van 14 tot 16 jaar gaan op Prokkelstage. Deze Prokkel is in samenwerking met leerlingen van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) georganiseerd, die dit voor hun minoropdracht doen. Ook zij maken op deze manier kennis met onze leerlingen.

Jaar2015
Datum04-06-2015
LocatieZMLK Van Voorthuysenschool
AdresHeuvellaan 1, 7314 BN Apeldoorn
Contactpersoon
E-mail
Telefoon