Workshops en demonstraties in Bemmel

 

PROKKELDAG
VRIJDAG 12 JUNI a.s.
Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur
 
Tijdens de landelijke PROKKELDAGEN openen allerlei instellingen voor mensen met een beperking hun deuren om het brede publiek kennis te laten maken met hun werk. Het is een ontmoetingsmoment waar kennismaken centraal staat.
Op Hofstede Werk en dagbesteding bent u van harte welkom om een kijkje te nemen binnen de dagbesteding van onze cliënten. Binnen Hofstede wordt werk en dagbesteding geboden binnen de thema’s creatief, ambachtelijk, industrieel en dienstverlening. Naast werk is er ook een ontspanningaccent opgenomen in het programma van cliënten. De keuze van de cliënt en kwaliteit staan centraal.
 
Hofstede werk en dagbesteding is een voorziening van Stichting De Driestroom
Hofstede: Hoefslag 28 6681 TL Bemmel. Tel. 0481-366336
 
Ons programma voor deze dag:
Het lijkt ons erg leuk dat u bij ons aan tafel komt zitten voor een gezellig gesprek en wie weet een leuke activiteit deze dag. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten te doen op creatief gebied. Tevens laten wij u graag onze voorziening zien en al zijn mogelijkheden.
De hele dag zullen er enkele kraampjes staan waar producten te koop zijn en tevens ligt er foldermateriaal waarin de diensten van de driestroom in beschreven staan.
Deze dag organiseren we met behulp van ouders en familie.
Hofstede werk en dagbesteding en EigenArt werken samen binnen gemeente Lingewaard en verzorgen deze dag een huifkar. Op deze manier kunt u van de ene voorziening naar de ander komen op een gezellige manier.
 
Wij hopen u te zien op vrijdag 12 juni!
Jaar2009
Datum12-06-2009
LocatieHofstede dagbesteding (Driestroom)
AdresHoefslag 28, 6681 TL Bemmel
Contactpersoon
E-mail
Telefoon