Zingen tijdens de Open les bij koor MiXsing Harderwijk

Openbare zangavond van het koor miXsing, bestaande uit leden met en zonder beperking. Door samen te zingen vallen verschillen weg en krijg je energie. Je kunt op deze avond kijken en meezingen. Het koor bestaat ruim 3 jaar en zingt wekelijks op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.15 uur in ROC Landstede

Persbericht
MiXsing, een uniek en bijzonder koor in Harderwijk, zal op dinsdag 4 juni a.s. van 19.30-21.15 uur een open repetitie-avond houden in de theaterzaal van ROC Landstede te Harderwijk.
Mensen met én zonder een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking vinden elkaar bij dit koor in wekelijks zangplezier.

Omdat deze week de landelijke week van de Prokkel-aktiviteiten is (prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een beperking), stelt MiXsing haar deuren open om ieder de gelegenheid te bieden een oefenavond mee te beleven.

Dit gemengde koor van 18 jaar en ouder staat onder leiding van Arda Konings, zangcoach uit Ermelo. Naast ademhalings- en zangtechnieken kan men leren in een ontspannen en gezellige sfeer meerstemmig te zingen.

MiXsing is een bijzondere mix. Ongeveer de helft van de leden heeft een lichamelijke of licht verstandelijke beperking, waardoor men niet makkelijk met een regulier koor kan meekomen, maar bij miXsing het samen muziek maken ervaart in een bijzondere samenstelling. Ook mensen zonder beperking zingen enthousiast mee, waardoor verschillen wegvallen en een chemie ontstaat onder de koorleden.  

Ieder mens en iedere stem is uniek  en zo vindt men elkaar wekelijks in de muziek.
MiXsing repeteert iedere dinsdagavond van 19.30-21.15 uur in Landstede. Het repertoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige populaire muziek en de nummers worden één- tot meerstemmig ingestudeerd. Zowel mensen met en zonder een beperking kunnen zich nog als nieuw lid aanmelden.
Dit bijzondere koor telt momenteel 30 enthousiaste leden uit Harderwijk en verre omgeving. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze open repetitieavond bij te wonen. Kom, zing mee en voel de energie.
 
Meer informatie op de website: www.mixsing.nl telefonisch 0341-881715 of per mail: contact@mixsing.nl

Jaar2013
Datum04-06-2013
LocatieLandstede Harderwijk
Adreswesteinde 31-33, 3844 DD Harderwijk
Contactpersoon
E-mail
Telefoon