Zomer Prokkel Fair in Burgum

Op 11 juni organiseren we een zomerse Prokkel fair met heel veel verschillende activiteiten rondom: 

Muziek |  Beleving |  Theater |  Kunst |  Rad van Fortuin |  Rommelmarkt

Rondom het thema "Een dei ny de stèd" zal een fictieve busroute naar de KH2018Ljouert gereden worden waarin u een bezoek kunt brengen aan de Blokhuispoort, waar allerlei creatieve producten – gemaakt door cliënten – verkocht zullen worden.

Ook is er de Prinsentuin met koffie/thee en de muziekkoepel met live muziekoptredens van Jan Doddema, Marco van Friesland en Mathijs Laverman. Er is een Rad van Fortuin waarin heel veel leuke producten te winnen zijn, beschikbaar gesteld door ondernemers uit Burgum. Er zullen diverse stands zijn waar u producten kunt kopen. Michel Koene inspireert met activerende producten voor cliënten. Ook is er het Fries museum met kunstwerken van cliënten. 

Het is straatfestival, dus iedereen die wil mag verkleed komen en als je het leuk vind kun je met het excentrieke duo Bob en Aans op de foto!!

De opbrengst van alle verkopen en de loterij zal gebruikt worden om een muziekinstallatie aan te kunnen schaffen, waarmee vrijwilligers nog meer leuke activiteiten voor Talant cliënten kunnen organiseren. 

Kom jij ook?

Jaar2016
Datum11-06-2016
LocatieDe Jister
AdresKwekersstrjitte 2, 9251 HS Burgum
Contactpersoon
E-mail
Telefoon