Prokkelstage

Jet werkt bij de Albert Heijn
Mijn Verhaal.

Jet-AHJet liep afgelopen juni Prokkelstage bij Coöp supermarkt in Steenderen. Een geweldige ervaring. Dit wilde ze wel vaker doen.

De begeleiding van Jet (Puur Natuur Hengelo Philadelphia) heeft contact opgenomen met de Albert Heijn om de hoek van de dagbesteding. “Ja hoor, deze samenwerking gaan wij graag aan”, was de reactie van Heico, bedrijfsleider van AH Hengelo gld. “Laat Jet maar komen voor een gesprek”.

Het sollicitatiegesprek
Jet ging in gesprek met iemand van AH, een begeleider van Puur Natuur en een vrijwilliger. Er werden afspraken gemaakt over werkzaamheden, werktijden en het inwerken van Jet. Afgesproken is dat Jet het in het begin samenwerkt met een vrijwilliger. Op deze manier kan Jet rustig wennen aan haar nieuwe baan.

Eerste werkdag vraagt naar meer
De medewerkers van de AH zijn erg blij met hun nieuwe collega. Jet verzet veel werk en ze hebben veel plezier met elkaar. Ze heeft bedrijfskleding gekregen en is voorgesteld op de FB pagina van de AH. De AH krijgt veel complimenten van klanten, die vinden het goed dat zij Jet hebben aangenomen. En Jet zelf, zij is trots. Ze vraagt zelfs na de eerste dag of ze de week erop langer mag blijven… en dat mag!

Prokkelstages, Barendrecht
Gouden Tip : Denk groot; blijf de Prokkels enthousiast “verkopen” en houd vol! Dan krijg je mensen op een gegeven moment “mee”! De eerste stap is voor ondernemingen soms spannend, maar als ze eenmaal binnenboord zijn… is er geen houden meer aan!
Humanitas en Present organiseren al enkele jaren met veel succes diverse Prokkelstages in Barendrecht. Burgemeester en Wethouders zijn vaste begeleiders; zij doen ieder jaar graag mee. Het activeren van de netwerken van beide organisaties, zorgt ervoor dat het aantal stageplaatsen steeds groeit.Prokkelstage politie Barendrecht
Lees meer in deze flyer (PDF)
Contactpersoon
Naam: Roxanne Nederlof  |  E- mail: roxanne.nederlof@humanitas-dmh.nl  |  Telefoon: 0180 69 23 30