Stage gezocht: Patricia (Cosis)

Ik wil graag

Hoi, Ik zou heel graag een dag of middag mee gaan met de bereden politie. Het werken als bereden politie lijkt me van jongs af aan al geweldig om te doen. Helaas heb ik door omstandigheden niet de mogelijkheid om dit daadwerkelijk als werk te doen, maar heb ik nog altijd wel de wens om ooit eens mee te mogen rijden met de bereden politie, als is dit maar een 'surveillance ronde'. Het lijkt me dan ook geweldig leuk om dit samen met mijn eigen topper te mogen doen. Welke dag of datum maakt niet uit, hiervoor plan ik dan tijd/ruimte. Het mag ook buiten de Prokkelweek zijn. Ik woon in Muntendam.


Ik kan heel goed

Gezien mijn wens die ik heb, richt ik me daarop. Van af mijn 7e jaar rij ik al met verschillende pony's en paarden. Ik heb nu zo'n 23 jaar rij ervaring waarvan de afgelopen 6 jaar met mijn eigen grote vriend. Hij is een ontzettend lieve ruin die mij goed aanvoelt en helpt. Het liefst zou ik dit dan ook met hem samen willen doen.


Mensen zeggen over mij dat

Dat ik ondanks mijn lichamelijke tegenslagen een enorme doorzettingsvermogen heb en een sterke wil heb om door te gaan. Als ik iets wil bereiken dan doe ik er alles aan om dit te bereiken. Als mijn motivatie er is om wat te doen, dan probeer ik dit zo goed als mogelijk te realiseren.


Informatie

Locatie

Groningen

Contactpersoon

e-mail: info@prokkel.nl