Prokkel je weer mee dit jaar?

Over 2 maanden is het al weer zover, dan is de Prokkelweek! Dit jaar vindt deze week plaats van maandag 4 tot en met zaterdag 9 juni. We zijn benieuwd of jullie weer meedoen!

Samen sporten, samen koken of samen muziek maken. Alles kan! Het hoeft niet iets groots te zijn, zolang er maar een prikkelende ontmoeting plaatsvindt. Samen iets doen en elkaar zo beter leren kennen. Dat kan ook via bijvoorbeeld een Prokkelstage.

We hebben al een aantal Prokkels op de site staan. Zo zijn er al een heleboel BeleidsProkkels (waar mensen zich nog voor kunnen aanmelden), maar ook bijvoorbeeld een Prokkelbingo samen met ouderen in Hengelo. In Amersfoort gaan ze samen een nieuwe tuinset ontwerpen en bouwen. En in Ter Apel wordt een kunstzinnige Prokkelroute gelopen. Zomaar wat voorbeelden. Kijk op onze Prokkel landkaart en laat je inspireren door de Prokkels die al zijn aangemeld, of Prokkels van voorgaande jaren.

Anderen inspireren, daar is de Prokkel landkaart mede voor bedoeld. Daarom willen we je vragen of je alvast je Prokkel(s) of Prokkelstage wil aanmelden -> klik hier. We kunnen de tekst later nog aanpassen, dus mochten er in de tussentijd dingen veranderen, is dat geen probleem.

Nog enkele redenen om tijdig je Prokkel aan te melden:

  • We sturen (zo’n twee weken van tevoren) persberichten naar regionale en landelijke media, daarin nemen we alle tot dan toe aangemelde Prokkels mee. Toch weer een mooi stukje reclame voor jouw organisatie als je daarin genoemd wordt. Ook is het mogelijk om van ons een voorbeeld persbericht te krijgen, die je zelf rond kunt sturen.
  • Je dingt mee voor de Gouden Prokkel (uitreiking: vrijdag 29 juni), waarmee we initiatieven in het zonnetje zetten (ook weer ter inspiratie voor anderen). De nominaties worden één week voor het begin van de Prokkelweek bepaald, dus latere aanmeldingen maken geen kans.
  • Gratis Prokkel promotiepakket. In verband met de tijd die het kost om in te pakken en te versturen kun je je Prokkel het beste uiterlijk begin mei aanmelden. We zullen overigens in de bevestigingsmail vragen welke materialen je precies wil ontvangen, want we hopen eigenlijk dat je vlaggen/slingers gewoon bewaard hebt.
  • En het is voor ons gewoon makkelijker als alle aanmeldingen niet pas op het laatste moment komen ?

Gegevens
Dan nog even over het aanmelden zelf: hierbij moet je een aantal gegevens invullen. Deze komen in onze database. We doen er verder niets mee, behalve als we nog eens contact met je willen opnemen. Zoals deze mail bijvoorbeeld. We verstrekken ze in ieder geval niet aan derden.

We zullen je in de bevestigingsmail vragen of je je gegevens (naam/telefoonnummer/e-mailadres) bij de Prokkel wil hebben staan. Indien niet, dan kunnen belangstellenden zich bij info@prokkel.nl melden en dan geven we dat door aan jullie.

We merken steeds vaker dat mensen het vervelend vinden met hun gegevens op onze site te staan, bovendien is het niet altijd nodig. We zijn momenteel dan ook bezig om de contactgegevens bij Prokkels uit voorgaande jaren onzichtbaar te maken.

Tot slot
Hieronder de diverse links op een rijtje:

Zeg het voort, geef het door!