ProkkelSterrenslag

Door samen actief te zijn, elkaar (beter) leren kennen. Waar ben jij goed in, wat is er nodig om te laten zien, hoe kun je daarmee rekening houden? Dat alles staat centraal op bij de ProkkelSterrenslag. Een gezellig, grote zeskamp in de Prokkelweek.
Het vindt plaats op Sportcentrum Olympos in Utrecht. 

De ProkkelSterrenslag is in 2024 de aftrap van de Prokkelweek.
Er doen 32 teams mee. Bekijk hier de teampagina’s om te zien welke teams zijn aangemeld en nog teamgenoten en sponsoren zoeken.

Wanneer?
Maandag 10 juni 2024
Van 12.30 tot 15.30 uur.

Waar?
Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht

Kosten?
Per team van tien deelnemers: € 500,-.
Het team van deelnemers zonder beperking wordt gevraagd deze kosten voor rekening te nemen. Zij hebben vaak een potje voor teamuitjes, goede doelen of andere sponsorpotjes.

Wat is het programma?
Elk team bestaat uit tien mensen, vijf mensen met en vijf mensen zonder beperking. Er wordt gestart met een korte kennismaking met elkaar.
Hierna zijn er op de twee sportvelden of in de hal allerlei verschillende spelen.

Het is een sportieve, gezellige dag. Je hoeft gelukkig niet goed te kunnen sporten. Het gaat vooral om samen bezig zijn en elkaar leren kennen. Daarom zijn sommige spellen alleen met je eigen teamgenoten. En andere met meerdere teams samen. Welke capaciteiten heb je in je team en hoe gebruik je die? Het team dat het beste samenwerkt én het meest actief is, gaat met de eerste prijs naar huis;

Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier.

Meer informatie
Meer weten over hoe je een team kunt vormen, hoe je je als team kunt voorbereiden en wat deelname je opbrengt? Klik hieronder voor meer informatie:

Eerdere ervaringen
We zijn heel blij met de ProkkelSterrenslag. Elk jaar vragen onze deelnemers of we weer meedoen. Het heeft ons ook een hele mooie samenwerking met de gemeente opgeleverd. Onze deelnemers doen ook mee als vrijwilliger op het stembureau.’
Elmar, Werkspecht, Reinaerde.

Klik hier voor de foto’s van 2023.
En bekijk hieronder het sfeerverslag uit 2022:

Met dank aan
Met dank aan de bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties die de deelnemerskosten voor de verschillende teams financieren. En natuurlijk veel dank aan de organisatoren: Sportcentrum Olympos, studenten en docenten van het Sport College van ROC Midden Nederland en alle vrijwilligers.

Aanmeldformulier ProkkelSterrenslag 2024

Stap 1 van 2

  • Fantastisch dat jullie meedoen!
  • Vul hieronder de gegevens in van de contactpersoon van jullie team.
  • (* = verplicht veld)