#Prokkelenverbindt (5)

Op onze speciale ProkkelenVerbindt LinkedIn groep blijven we mooie activiteiten verzamelen die plaatsvinden: https://www.linkedin.com/groups/1906563/ Word ook lid van deze groep! Naast het bekijken van alle mooie voorbeelden kun je er ook zelf iets op plaatsen. En volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube! En deel zelf mooie voorbeelden met #Prokkelenverbindt, dan kunnen wij het weer verder verspreiden

De afgelopen week kwamen we weer mooie voorbeelden tegen, zoals van Abrona, Dichterbij en Zuidwester:

  • Hulpdiensten in de gemeente Hoeksche Waard maakten luid toeterend een tour langs zorginstellingen om bewoners een hart onder de riem te steken. En die vinden dat helemaal geweldig, zoals bij Zuidwester in Oud-Beijerland. Overigens reden de burgemeester en wethouder ook mee!
  • Dichterbij heeft op haar website leuke en zinvolle activiteiten gezet. Ideeën en tips om samen een fijne dag te beleven, geschreven in ‘Taal voor allemaal’, een methode om teksten voor veel mensen begrijpelijk te maken. De tips zijn ingedeeld in een aantal thema’s: contact met anderen, doe leuke dingen, blijf in beweging, knutselen en kleuren, leer iets nieuws en koken en eten.
  • De bewoners van Abrona Kasteel benoemden na Pasen dat ze het wel erg goed hebben op het Kasteel. Ze waren verwend met zo enorm veel paasbroden, paaseieren, bloemen, taart en nog meer lekker eten, dat het allemaal niet op was. Ze hebben daarom een doos vol overgebleven eten naar de voedselbank gebracht. De vrijwilligers van de voedselbank waren erg blij met het pakket.