ProkkelSterrenslag 2024 – de eerste teams zijn aangemeld

De ProkkelSterrenslag is op maandag 10 juni 2024 de aftrap van de Prokkelweek. Door samen actief te zijn, elkaar (beter) leren kennen. Waar ben jij goed in, wat is er nodig om te laten zien, hoe kun je daarmee rekening houden?
Dat alles staat centraal bij de ProkkelSterrenslag. Een gezellig, grote zeskamp in de Prokkelweek. Het vindt plaats op Sportcentrum Olympos in Utrecht.

Elk team bestaat uit tien mensen: vijf mensen met en vijf mensen zonder beperking.
Heb je je team nog niet compleet? Ook dan kun je je team aanmelden. Via je teampagina kun je een oproep doen om je team compleet te maken.

De eerste teams voor de ProkkelSterrenslag zijn aangemeld. Bijvoorbeeld het Buitengewoon FLUOR team van Amerpoort. Zij kijken er heel erg naar uit en zoeken nog een bedrijf om het team compleet te maken. Dat geldt ook voor de mensen van dagbesteding Heerlyck in het Houtens Erf. Zij zijn onwijs gezellig en leuk en beloven een topmiddag. Welk bedrijf gaat de uitdaging aan?

Ook bedrijventeams worden graag gekoppeld. De medewerkers van Stichting Utrecht Science Park vonden het een heel leuk teamuitje vorig jaar en hopen opnieuw net zo veel plezier te beleven. En HandicapNL is er ook weer bij, met twee teams. Bij HandicapNL vinden ze het belangrijk om op te trekken met mensen met een beperking en de ProkkelSterrenslag daarvoor te gebruiken.

Bekijk hier alle teams.

En aanmelden kan hier:

Aanmeldformulier ProkkelSterrenslag 2024

Stap 1 van 2

  • Fantastisch dat jullie meedoen!
  • Vul hieronder de gegevens in van de contactpersoon van jullie team.
  • (* = verplicht veld)