ASVZ actief tijdens Prokkelweek 2021

ASVZ doet als trouwe partner van stichting Prokkel uiteraard ook dit jaar mee met de Prokkelweek. Mooi om te zien dat ervaringsdeskundigen van ASVZ zich blijven ontwikkelen.

Zo helpt dit jaar een team met ervaringsdeskundigen mee met het voorbereiden en organiseren van een online BeleidsProkkel, bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG): 'Iedereen doet mee in de gemeente'. Bij deze Prokkel, op donderdag 10 juni, gaat het erover in hoeverre gemeenten actief bezig zijn met het VN-verdrag Handicap. Meer dan 30 duo's (gemeentemedewerker + iemand met verstandelijke beperking) doen mee. 

Naast deze BeleidsProkkel zijn er nog veel andere BeleidsProkkels. Ook daar is ASVZ bij betrokken. Zo doen twee bewoners van ASVZ als deelnemer mee aan de BeleidsProkkel bij het ministerie van VWS, ook op donderdag 10 juni.  

Ook doet ASVZ mee aan de online MEGA BINGO, van De Zijlen in samenwerking met stichting Prokkel. Een bingo met 500 deelnemers, met veel prijzen. Deze is op donderdagavond 10 juni.

Over ASVZ:
ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt.
Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding.
Dat doen we al vanaf 1969 en sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 25 Full Partners, waar ASVZ er één van is.

Informatie

LocatieDatum

07 jun 2021
t/m
12 jun 2021

Contactpersoon


e-mail:
tel: