Aveleijn actief in de Prokkelweek

Voor de Prokkelweek heeft Aveleijn verschillende activiteiten georganiseerd om nieuwe ontmoetingen tot stand te brengen, en mensen te inspireren:

  • Samen met bewoners van woon- en zorgcentrum Backenhagen gaan cliënten van Aveleijn samen gezellig bingo spelen, waarbij ook mensen van buiten de organisatie zich kunnen aanmelden!
  • Golf is meer dan zomaar tegen een bal aan slaan; tijdens deze Prokkelstage kun je alle ins- en outs van golf ervarend leren – van het spelen van golf tot het onderhouden van de golfbaan. Dat belooft een interessante dag te worden.
  • Om elkaar beter te leren kennen speelt Aveleijn het 'Doe je mee?' spel met verschillende mensen die in Borne wonen en werken.
  • Op twee verschillende plaatsen zal het 'Doe je mee?' spel gespeeld worden; in Goor en in Enschede.
  • Verschillende cliënten van Aveleijn doen mee met de BeleidsProkkels Den Haag. Maar er worden ook Prokkelstages georganiseerd naar aanleiding van de wensen van de clienten. Zo zullen er Prokkelstages plaats vinden bij een hondentrimsalon, het Kruidvat en een BSO.
  • Ook hebben we op het bestuurscentrum in Borne een aantal Prokkelstages georganiseerd op 15 juni (afdeling financiën en de Leerwijzer).
  • Op 18 juni is er een ouderensoos op visite in het theater, namelijk in het Kulturhus in Borne. Hier zijn alle oudere mensen uit de buurt van harte welkom.

Door mee te doen deze activiteiten ontstaan er nieuwe verbindingen: cliënten breiden hun netwerk uit, leren nieuwe mensen kennen en zien hoe het er op andere plaatsen aan toe gaat, terwijl anderen kennis maken met de kwaliteiten en mogelijkheden van cliënten. Zo kan iedereen ervarend leren, en inspirerend naar huis gaan.

Jaar2017
Datum12-06-2017 t/m 17-06-2017
LocatieAveleijn - bestuurscentrum
AdresGrotestraat 260, 7622 GW Borne
Contactpersoon
E-mail
Telefoon