Driedorpenloop – 1.5 km inclusieve loop vanuit Kortenhoef

WIJDEMEREN – Jaarlijks wordt de BandenMaat Driedorpenloop georganiseerd op de eerste zondag van de maand juni en dit jaar heeft hij een speciaal tintje. De organisatie staat namelijk stil bij de Prokkelweek. Dit is een jaarlijks evenement waarin een Prokkel, ofwel een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking centraal staat. De organisatie van de Driedorpenloop geeft ruimte voor het ontstaan van een Prokkel door het laten starten van een gemengde groep mensen met en zonder een verstandelijke beperking.

Prokkelen tijdens de Driedorpenloop
Op zondag 5 juni zal een gemengde groep van mensen met en zonder een beperking van start gaan en gezamenlijk lopend zo'n 1,5 km afleggen. Het idee dat deze groep samen iets doen en zo elkaar beter leren kennen, dat is waar het bij een Prokkel om gaat. Door te Prokkelen ervaar je wat ieders mogelijkheden zijn en waarmee je rekening moet houden.

Meld je aan voor de wandeltocht
Heb jij een verstandelijke beperking of juist niet en lijkt het je leuk om mee te lopen met deze groep? Dan kun je je aanmelden bij Biko Blommestein, regio coördinator Aangepast Sporten, via bblommestein@teamsportservice.nl.

Informatie

Locatie

In de buurt van: Sporthal de Fuik
Zuidsingel 54
1241 HD Kortenhoef

Datum

05 jun 2022

Contactpersoon

Biko Blommestein
e-mail: bblommestein@teamsportservice.nl
tel: 06-33198510