Maatschappelijk ondernemen thema herfst – in Emmen

NIC en De Trans vieren de herfst samen

Het was een mooie ochtend op het Leeuwerikenveld op vrijdag 13 oktober. 48 medewerkers van het NIC kwamen langs om samen met de bewoners van De Trans de herfst te vieren. Het NIC is een organisatie die zich inzet voor maatschappelijk ondernemen.

Het project was een initiatief van VIP Emmen Sedna, een platform voor vrijwilligerswerk. Zij brachten het NIC en De Trans met elkaar in contact. Ook de stagiaires van de carrousel deden mee. Zij hielpen met de voorbereidingen en de activiteiten.

Creativiteit
De ochtend stond in het teken van gezelligheid en creativiteit. Ze kookten soep, maakten herfststukjes, holden pompoenen uit, wandelden en werkten in de tuin. Iedereen deed mee op zijn eigen manier. De bewoners van De Trans genoten van het gezelschap en de aandacht.

Bijzonder
Het was een bijzondere ervaring voor iedereen. De medewerkers van het NIC waren onder de indruk van de bewoners van De Trans. Ze vertelden dat ze veel geleerd hadden van deze ochtend. Ze vonden het een mooie groep mensen die zich met hart en ziel inzetten voor elkaar.

Samenspel
Het was een geslaagde ochtend en een prachtig samenspel tussen het NIC en De Trans. Ze hebben samen de herfst verwelkomd en elkaar beter leren kennen. Het was een mooi voorbeeld van hoe maatschappelijk ondernemen en vrijwilligerswerk kunnen leiden tot meer verbinding en plezier.

     

Informatie

Locatie

De Trans Leeuwerikenveld 14
Leeuwerikenveld 14
7827 DZ Emmen

Datum

13 okt 2023

Contactpersoon


e-mail:
tel: