Samen bewegen in de gemeente De Ronde Venen

Doe mee aan de Prokkel pilot en ontdek de kracht van samen bewegen op maat

De Prokkel pilot
In samenwerking met stichting Prokkel organiseert Team Sportservice provincie Utrecht een pilot om duurzame Prokkelactiviteiten te faciliteren. Deze pilot is open voor deelname van o.a. Utrechtse zorgaanbieders, zoals Amerpoort en Reinaerde. In minimaal vier gemeenten gaat een groep van vier tot zes inwoners met een verstandelijke beperking, samen met vier tot zes buurtbewoners of leden van een lokale sportvereniging, deelnemen aan een gedeeltelijk gezamenlijk traject.

De Prokkelactiviteiten in 2023:

  • Maandag 12 juni 2023: Deelname aan de ProkkelSterrenslag in Utrecht.
  • Dinsdag 29 augustus 2023: Deelname aan de ProkkelOpPad activiteit, begeleid door de lokale buurtsportcoach aangepast sporten.
  • 15 t/m 24 september 2023: Deelname aan een Prokkelactiviteit in de Nationale Sportweek. Dit kan tevens gecombineerd worden met Burendag (23 september).
  • 2 t/m 7 oktober 2023: Deelname aan een Prokkelactiviteit in de Week van de Toegankelijkheid.

Doe mee!
Wil jij als inwoner een positieve bijdrage leveren aan een inclusieve gemeente door deel te nemen aan de Prokkel pilot of één van de Prokkelactiviteiten? Meld je dan aan bij Macy Hartman via mhartman@teamsportservice.nl

Meer informatie?
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Macy Hartman, regiocoördinator aangepast sporten via mhartman@teamsportservice.nl of 06 31 02 21 79.

Informatie

LocatieDatum

12 jun 2023
t/m
07 okt 2023

Contactpersoon


e-mail:
tel: