Severinus actief tijdens Prokkelweek 2021

Severinus actief tijdens Prokkelweek 2021
 
Severinus is actief in en om Veldhoven, nabij Eindhoven. Net als voorgaande jaren doet Severinus natuurlijk mee aan de Prokkelweek! Door Corona is het iets kleinschaliger dan andere jaren, maar minstens net zo leuk! Bekijk hieronder de activiteiten.
 
Activiteiten Severinus:

  • Ervaringsdeskundige Kevin doet mee aan de online Prokkel-MBO ontmoetingen. Hierbij maken eerstejaarsstudenten van het Deltion College uit Zwolle en mensen met een verstandelijke beperking kennis met elkaars leefwerelden. De ontmoetingen zijn begonnen in april en duren tot de Prokkelweek, met een presentatie als afsluiting.
  • Op woensdag 9 juni doen we ook mee aan de ThemaProkkel – online. Daar kijken we heel erg naar uit! Ben jij er ook bij?

 
Over Severinus:
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met iedereen die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken is. Dat is Severinus: bijzonder in samenleven.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 25 Full Partners, waar Severinus er één van is.

Informatie

LocatieDatum

07 jun 2021
t/m
12 jun 2021

Contactpersoon


e-mail:
tel: