Triade actief tijdens Prokkelweek 2021

Triade actief tijdens Prokkelweek 2021
 
Triade is actief in de provincie Flevoland. Door corona kunnen er veel ontmoetingen niet doorgaan. Dit weerhoudt Triade niet om actief te zijn en mee te doen aan de Prokkelweek. Mooi om te zien wat er plaatsvindt.

  1. Donderdag 10 juni organiseert de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) samen met stichting Prokkel een online BeleidsProkkel over het VN-verdrag Handicap. Meer dan 60 deelnemers doen er aan mee, waaronder een cliënt van Triade samen met de wethouder van de Noordoostpolder.
  2. Donderdag 10 juni organiseert het UWV verschillende BedrijfsProkkels. Maar liefst 20 deelnemers met een (licht verstandelijke) beperking gaan in gesprek met medewerkers van het UWV. Ervaringsdeskundigen van Triade zijn betrokken bij de voorbereiding én organisatie van deze BedrijfsProkkel.
  3. Bij Triade maken cliënten de meest mooie cadeaus. Hoe leuk is het dat zij een aantal daarvan weggeven aan deelnemers die meedoen aan de ProkkelParelParades én aan de MegaProkkelBingo van donderdag 10 juni. De ProkkelPrijzenPrinses – werkzaam bij Triade – is een graag geziene gast bij al deze online activiteiten.

Over Triade:
Triade helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Want zorg maakt mensen afhankelijk. Dat willen we niet. Wij helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. En hoe meer hij zichzelf kan zijn. Triade helpt hen daarbij. Thuis of bij het werk. Dát maakt het leven waardevol.

De Prokkelweek bestaat mede door de inzet en bijdrage van 25 Full Partners, waar Triade er één van is.

Informatie

LocatieDatum

07 jun 2021
t/m
12 jun 2021

Contactpersoon


e-mail:
tel: