ORO sluit zich als Full Partner aan bij Prokkel

Deze week maakten we bekend dat de Hartekamp Groep en Elver zich als Full Partner aan hebben gesloten bij Prokkel. Daar is nu ook het Brabantse ORO bijgekomen!

ORO biedt zorg en ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Verankerd in de Peelregio versterken zij iedere dag meerORO - logo ziet kansen dan 1.400 mensen op het gebied van wonen en slapen, eten en drinken, werk en dagbesteding, bewegen, leren en vrije tijd. ORO werkt in alle wijken, dus je vindt ze altijd dicht bij huis.

Met ORO komt het aantal partners op dertien: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO, Promens Care, de Hartekamp Groep, Elver en ORO. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.