DELA goededoelenfonds Prokkelt 4 dagen lang mee in de Prokkelweek!

Sinds een aantal jaar bestaat de DELA Doegoedweek. Tijdens de Doegoedweek slaan de medewerkers van Coöperatie DELA de handen ineen om met elkaar een bijzonder project de helpende hand te bieden. Dit jaar is dat de Prokkelweek! DELA hoopt dat de ontmoetingen in de Prokkelweek tot mooie goededoelenactiviteiten zullen leiden.

Dit gaan zij op 4 manieren doen (zie ook de flyer). Als eerste via de ProkkelSterrenslag. Vorig jaar heeft DELA al met maar liefst 9 teams meegedaan aan de ProkkelSterrenslag. Dit vonden zij een grandioze ervaring, dus willen ze er dit jaar, op maandag 6 juni, ook weer bij zijn. Hiervoor zoeken zij nog vijftallen van mensen met een beperking die samen met hun een team willen vormen.

Daarnaast zullen DELA-medewerkers ook het Doe je mee? spel gaan spelen samen met mensen met een verstandelijke beperking. Dit zal gebeuren op dinsdag 7 of woensdag 8 juni.

En dat is nog niet alles: ook zullen medewerkers van DELA op 7 of 8 juni samen met mensen met een beperking op pad gaan om klusjes te doen.

Tot slot doet DELA ook mee aan de Nationale Prokkelstagedag op donderdag 9 juni. Niet alleen is het mogelijk voor mensen met een beperking om een dagje met een DELA-medewerker mee te lopen, ook willen de medewerkers ze begeleiden bij andere Prokkelstages.

Volop Prokkelactiviteiten dus, 4 dagen lang (6 t/m 9 juni), met dank aan het DELA goededoelenfonds.

DELA Poster