BeleidsProkkels: er zijn nog plekken vrij

Wil jij graag meepraten en meedenken over beleid? Dat kan!

Er zijn nog meerdere plekken vrij bij een aantal BeleidsProkkels. Deze BeleidsProkkels vinden plaats op donderdag 15 juni. Je kunt je voor een BeleidsProkkel aanmelden bij Sharon. Zij is te bereiken via sharon@prokkel.nl en 06-24677785.

Er zijn nog plekken bij:

  • Ministerie van Infrastructuur en Milieu: de mensen van het Ministerie gaan graag met jou in gesprek. Het zal vooral gaan over het Openbaar Vervoer. En waarschijnlijk gaat deze BeleidsProkkel van start op station Den Haag Centraal!
  • Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: het thema van deze BeleidsProkkel is arbeidsparticipatie. Wat is voor jou belangrijk bij werk, wat voor werk heb jij tot nu toe gedaan, welke ervaringen heb je met begeleiding en wat vind jij belangrijk bij begeleiding?
  • Nationale ombudsman: de ombudsman is er voor alle soorten problemen met de overheid. Op 15 juni gaan we kijken hoe je klachten kunt indienen en wat er met die klachten gebeurt.
  • P-direkt (onderdeel van Ministerie van BZK): P-Direkt houdt zich bezig met het personeelsbeleid van de Rijksoverheid. Graag willen ze met jou in gesprek over personeelsbeleid. Hoe werkt dat bij jullie en wat vind jij belangrijk bij personeelsbeleid?
  • PI Leeuwarden: Hoe gaat het er in een gevangenis aan toe? Wat gebeurt er allemaal als je daar belandt, terwijl je een verstandelijke beperking hebt?
  • Restart Almere: bij Restart praten ze graag met jou over werk. Wat is voor jou belangrijk bij werk, hoe wil jij leren en wat is daarvoor nodig binnen het bedrijf?

*EXTRA*

Er zijn sinds kort weer twee plekken beschikbaar bij de BeleidsProkkel op het UWV hoofdkantoor in Amsterdam!