Eerste team rond voor de ProkkelSterrenslag – doe ook mee!

Op maandag 12 juni is het weer zover! Voor de vierde keer wordt op Sportcentrum Olympos in Utrecht de ProkkelSterrenslag gehouden. Dé landelijke (sportieve) start van de Prokkelweek. Er is dit jaar plek voor 100 teams, bestaande uit 5 mensen mét en 5 mensen zonder verstandelijke beperking. Deelname kost € 500 per team (bedrijven worden gevraagd deze kosten voor rekening te nemen). Inmiddels is het eerste team rond: LFB Goes gaat samen met Vilans de strijd aan.

Jij kunt ook meedoen met je team! Kijk voor alle informatie op https://www.prokkel.nl/sterrenslag/ en meld je aan. Ook dit jaar hebben we op de website van het Fonds verstandelijk gehandicapten weer een crowdfundingplatform. Daar staan op dit moment al 30 teams die op zoek zijn naar bedrijven die samen met ze willen meedoen en/of willen sponsoren. Wil jij ook met je team op het crowdfundingplatform? Stuur ons dan een mail, met een foto van je team en dan zetten we jullie erbij. Ook bedrijven mogen zich melden.

Wil je graag meedoen, maar heb je nog geen teamgenoten? Ook dan kun je je bij ons aanmelden en dan gaan wij voor jou op zoek naar een team.