Gezocht: teams voor de ProkkelSterrenslag

Op maandag 6 juni vindt met de ProkkelSterrenslag de landelijke opening van de Prokkelweek 2016 plaats. Er is dit jaar plaats voor 100 teams, die bestaan uit 5 mensen mét en 5 mensen zonder verstandelijke beperking.

Heb jij je team nog niet aangemeld? Stuur dan een mail naar sterrenslag@prokkel.nl. Dan nemen we contact met je op.

Let op: dit kan ook als je team nog niet compleet is. Bijvoorbeeld als je team alleen nog maar bestaat uit 5 mensen met een beperking, of juist uit 5 mensen zonder. Op de website van Fonds verstandelijk gehandicapten worden de aangemelde vijftallen bijgehouden, waardoor we die kunnen koppelen aan nieuwe vijftallen, zodra die zich aanmelden. Zodat we uiteindelijk iedereen kunnen laten meedoen. Er zijn al meerdere teams die zich hebben opgegeven en zij zijn op zoek naar 5 teamgenoten met wie zij een team kunnen vormen. Misschien zijn ze op zoek naar jou en je teamgenoten?

Ook zullen hier de teams worden vermeld die compleet zijn (5 mensen met én 5 mensen zonder beperking), zie bijvoorbeeld het team dat bestaat uit medewerkers van LFB Goes en SMWO.

Iedereen kan meedoen. Bedrijven, verenigingen, stichtingen, gemeenten, non-profitorganisaties, mensen met een beperking en particulieren kunnen zich opgeven om een team te vormen. Van wethouder tot VSO docent, van directeur tot student, van zorgbestuurder tot woonbegeleider, iedereen is van harte welkom. Ook individuele deelnemers kunnen zich inschrijven.

10429376_962472537117266_7932599541463300779_n