LFB Prokkel Ambassadeurs bijeenkomst

IMG-20141024-WA0002Zaterdag 18 oktober was de LFB Prokkel Ambassadeurs bijeenkomst in Amersfoort. Twintig ervaringsdeskundigen kwamen samen om hun ervaringen over Prokkel te delen en om samen na te denken over hun rol als ambassadeur.

Iedereen kreeg de kans om iets te vertellen over hun ervaring. Angela Jutte, werkzaam bij de LFB Scholing en Training, liep stage bij de Ruimte ontwerpers. Zij heeft haar stage zelf geregeld. “Ik mocht meedraaien met een fotograaf. Dat vond ik super gaaf, want fotograferen is mijn hobby! Ik kreeg uitleg over de camera en over lichtgebruik. Met die tips ben ik toen foto’s gaan maken. Ik heb goed kunnen laten zien wat ik kan en dat werd gewaardeerd: De foto’s die ik heb gemaakt tijdens mijn Prokkelstage worden nu gebruikt op de website.”

Een Prokkel Ambassadeur is een ervaringsdeskundige die anderen meer over Prokkelen kan vertellen. De ambassadeurs van de LFB hebben nagedacht over hoe zij dat kunnen doen. Tijdens de Netwerkbijeenkomsten in januari stellen zij zich graag aan je voor.