Netwerkbijeenkomsten 2018: alle locaties bekend!

Goed nieuws, alle locaties van de Prokkel Netwerkbijeenkomsten zijn bekend! Alle bijeenkomsten zijn in de tweede helft van januari. Je kunt je hier aanmelden.

Een aantal bijeenkomsten maakten we eerder al bekend: Gelderland (17 januari), Limburg (18 januari), Utrecht (23 januari), Noord-Holland (23 januari), Friesland (24 januari), Drenthe (24 januari) en Zeeland (30 januari). Welke zijn daar bijgekomen?

Op maandag 22 januari zijn we in de provincie Flevoland. De bijeenkomst vindt net als vorig jaar plaats in het stadhuis van Lelystad, in het centrum van de stad. Kom jij uit Flevoland, dan ben je van harte welkom!

Op donderdag 25 januari zijn er twee bijeenkomsten. ’s Morgens zijn we in de provincie Groningen en ’s middags in Overijssel. In Groningen zijn we in de stad Groningen, waar het stadhuis (aan de Grote Markt) haar deuren voor ons zal openen. ’s Middags zijn we meer dan 100 kilometer zuidelijker, namelijk in Deventer. Daar is de bijeenkomst voor de provincie Overijssel, ook in het stadhuis. Overigens mogen ook Gelderlanders zich aanmelden, want Deventer ligt op de grens met Gelderland.

Op dinsdag 30 januari komen we behalve Zeeland ook in Zuid-Holland. Deze netwerkbijeenkomst is in Philadelphia lunchroom Den Witten Haen. Deze locatie ligt in de historische binnenstad van Dordrecht. We kijken er erg naar uit om jou als Zuid-Hollander hier te mogen ontvangen!

De allerlaatste netwerkbijeenkomst van 2018 is op woensdag 31 januari in ‘last but not least’ … Noord-Brabant! Net als in 2015 mogen wij gebruik maken van het provinciehuis. Toen waren er zo’n 40 deelnemers. Zullen we dat ditmaal kunnen overtreffen?

Daarmee zijn alle bijeenkomsten bekend. Het overzicht:

Aanmelden: klik hier
Uitnodigen: nodig vooral ook anderen uit. Bijvoorbeeld via Facebook. Hoe meer deelnemers, hoe beter!