Nominatie Prokkel in de Samenleving: De Grote Muziekimprovisatieshow

Op maandag 1 juni was er op Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) De Grote Muziekimprovisatieshow. Op het prachtige versierde podium kwamen in de concertzaal mensen met en zonder verstandelijke beperking samen om muziek te maken. Karin Geelen, de aanstichter en organisator van de Prokkel vertelt over de avond:

aanhalingstekens 2

Het is al het vierde jaar dat wij deze Prokkel organiseren, maar dit jaar was voor ons toch wel extra bijzonder, omdat we zijn genomineerd voor de Gouden Prokkel. Het was een spetterende show met zang, dans en muziek. Er was veel publiek aanwezig en de Prokkelaars waren waanzinnig enthousiast.

De beide groepen Muziekbeleving van CKE en enkele instrumentalisten hebben samen een fantastische show neergezet. Natuurlijk samen met mensen zonder verstandelijke beperking. En ook  het publiek heeft zijn steentje bijgedragen. Stil zitten was er niet bij, dus een echt Prokkelfeest. Het niveau van de deelnemers was zeer divers, wat het tot een hele bijzondere improvisatieshow maakte. Iedereen kon op zijn eigen manier meedoen.

De reacties na afloop waren dan ook erg enthousiast. Vele Prokkelaars gaan aanhalingstekens 2zeker volgend jaar weer meedoen en…… er hebben zich al een aantal nieuwe Prokkelaars gemeld!

DSC_9057aDSC_8932a DSC_8919a

Foto’s: Roberto Bogers