Op weg naar de Gouden Prokkel (9): LFB en de Prokkelweek – landelijk

Op 1 juli zal in elk van de categorieën ‘Prokkelen in de samenleving’, ‘Prokkelstages’ en ‘Mensenrechten Prokkel’ de Gouden Prokkel worden uitgereikt. Tot die tijd zullen wij elke werkdag een van de genomineerde Prokkels uitlichten.

Vandaag in ‘Op weg naar de Gouden Prokkel’: LFB en de Prokkelweek – landelijk (categorie Mensenrechten Prokkel)
CkRgcHgUYAEVglcErvaringsdeskundigen (medewerkers en coaches) van de LFB hebben de Prokkelweek gebruikt om zichzelf te ontwikkelen.  Door te ervaren ontwikkelen ze zichzelf in de Prokkelweek. Zij hebben verschillende activiteiten gedaan: zo hebben ze bijvoorbeeld meegedaan aan de ProkkelSterrenslag, beleidsprokkels gedaan bij ministeries, hun eigen Prokkelstage geregeld, gastlessen gegeven, het Doe je mee? spel geleid. En nog veel meer!

CkhqGJFWUAEUahgDoor mee te doen aan deze verschillende activiteiten ontwikkelen ze zichzelf, breiden ze hun netwerk uit, leren ze nieuwe mensen kennen en ontdekken ze hoe het er op andere plaatsen aan toegaat: ervarend leren. En hierbij, zeker zo belangrijk, maken anderen kennis met de kwaliteiten en mogelijkheden van medewerkers van de LFB.

Ruim 25 medewerkers hebben een Prokkelstage gedaan. Niet alleen op de Nationale Prokkelstagedag, maar ook op de overige dagen van de Prokkelweek. Ook hebben zes locaties van de LFB meegedaan aan de ProkkelSterrenslag. Ten slotte zijn ze op verschillende plekken heel actief geweest met het Doe je mee? spel. De LFB doet dus op alle fronten mee!

CkWy8UsWUAAS8IU

CkmMIZhWUAEqJ--